facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Λαϊκή οργή κατά ΥΦΕΘΑ Κ.Σπηλιόπουλου για την ΣΣΕ!

Αντικείμενο λαϊκής οργής έγινε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Σπηλιόπουλος, κατά τη διάρκεια της λιτανείας του αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, για τις γελοίες δηλώσεις του περί του δήθεν πραξικοπηματία και του γιου του στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με αποτέλεσμα να αναγκάσει μία ολόκληρη... στρατιά αστυνομικών να τον φυγαδεύσουν για να γλιτώσει.


Ομάδα 150 αστυνομικών επιστρατεύτηκαν λοιπόν για να φυλάξουν και να "σώσουν" τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού!

Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “γαλλικά”, με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα γύρω του. Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές, για να “εξοπλιστούν”.

Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του Κ. Σπηλιόπουλου στη λιτανεία και έτσι τον φυγάδευσαν! Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι "πράσινοι", υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Το τραγελαφικό σκηνικό είχε και συνέχεια, αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο, για να γλιτώσει από τους... ντόπιους θαυμαστές του...

Ας πρόσεχαν τι λένε, ως θεσμικοί παράγοντες αυτού του τόπου...

defencenet.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news