facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

«Να ανοίξουν οι λογαριασμοί των πολιτικών στην Ελβετία»

Επιτάχυνση των διαδικασιών ζητά ο Μ. Καρχιμάκης

Δηλώσεις για το θέμα της εξουσιοδότησης για το άνοιγμα ελβετικών λογαριασμών έκανε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.


«Προτείνω όλοι οι βουλευτές, όλων των κομμάτων, να δώσουν εξουσιοδότηση ή ό,τι άλλο έγγραφο χρειάζονται οι ελβετικές τράπεζες, μέσω του προέδρου της Βουλής, για να εκδώσουν άμεσα όλη την κίνηση των λογαριασμών. Προτείνω, μάλιστα, αυτή η διαδικασία να μην περιοριστεί μόνο στους βουλευτές της παρούσας κοινοβουλευτικής περιόδου».

Αυτό δηλώνει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, μιλώντας στην εφημερίδα Επενδυτής, αναφερόμενος στο θέμα εξουσιοδότηση στις ελβετικές τράπεζες και αρχές να ανοίξουν τους λογαριασμούς Ελλήνων πολιτικών.

Ο ίδιος τάχθηκε απέναντι στην κριτική ότι το κόμμα του σκοπίμως «φούσκωσε» το έλλειμμα για να οδηγηθούμε στον μηχανισμό και επιρρίπτει ευθύνες στους Ευρωπαίους διότι, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν σε επιτήρηση και έπρεπε να την ελέγχουν, άφησαν να εξελιχθεί, όπως λέει, δημοσιονομικός εκτροχιασμός επί κυβέρνησης Καραμανλή.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο Μ. Καρχιμάκης δηλώνει ότι το κόμμα θα κατέβει στις εκλογές με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ όσον αφορά τον χρόνο τέλεσής τους, τον συναρτά με την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη νέα δανειακή σύμβαση και την ανταλλαγή ομολόγων. «Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάθε δικαίωμα να θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού το έργο της κυβέρνησής του», σχολίασε συγκεκριμένα. «Αν δεν υπάρχει επόμενη μέρα για την Ελλάδα, υπάρχει επόμενη μέρα για το ΠΑΣΟΚ», καταλήγει.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news