facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ραγκούσης "αδειάζει" Βενιζέλο: "Να εξηγήσει γιατί χρειαστήκαμε νέα μέτρα"!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, σχολίασε την κυβέρνηση Παπαδήμου, υποστηρίζοντας ότι είναι προσωρινή και ότι έχει επιφορτιστεί με έναν σκοπό: το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Σχετικά με το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, ο Γιάννης Ραγκούσης, υποστήριξε ότι οι εταίροι δεν θα δέχονταν να προχωρήσουν στη σύμβαση, εάν δεν είχε αποφασίσει η Ελλάδα τι θα πρέπει να κάνει το επόμενο χρονικό διάστημα. «Θα ζητηθεί να ληφθούν μέτρα άμεσα, ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πώς η κυβέρνηση "κατάφερε" να πάρει και νέα μέτρα, ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας απάντησε «Θέλω να ακούσω τον υπουργό Οικονομικών γιατί χρειαστήκαμε νέα μέτρα». Παράλληλα, δήλωσε ότι «το υπουργείο Οικονομικών ήταν από μόνο του μία κυβέρνηση»!

Ο Γιάννης Ραγκούσης υποστήριξε ότι η χώρα βούλιαξε στην ύφεση, διότι «δεν υπάρχει επενδυτής να επενδύσει, καταναλωτής να καταναλώσει και αποταμιευτής που να μην έχει σκεφτεί να πάρει τις καταθέσεις του. Η Ελλάδα έδινε έξω μία εντύπωση «ότι κοροϊδεύει».

Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε επίσης, ότι ολοι οφείλουν να κάνουν τον απολογισμό τους. «Οποιοι μέσα στην κυβέρνηση, την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την αντιπολίτευση καθυστέρησαν στην εφαρμογή όσων δεσμεύτηκε η χώρα, ευθύνονται που βούλιαξε χώρα στην ύφεση».

Επανέλαβε ότι προτεραιότητα έχει η δανειακή σύμβαση και μετά οι διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι όποιος δηλώσει υποψήφιος, αυτονόητα θα πρέπει να παραιτηθεί από την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Για το «λεφτά υπάρχουν», ο ΑΝΥΕΘΑ ανέφερε ότι από το στόμα του δεν θα ακουστεί ποτέ μία τέτοια φράση. «Αν ήμουν συμμέτοχος σε μία φράση, ήταν το αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», πρόσθεσε.

defencenet.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news