facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

«Κάρφωσε» τον εαυτό του... κατά λάθος!

Ένας αποτυχημένος ληστής στην Κρήτη.

Την τελευταία του «έφοδο» σε εκκλησία έκανε, χθες, ένας 43χρονος, ο οποίος είχε βάλει στο στόχαστρο τα τάματα των πιστών. Μάλιστα μέχρι σήμερα είχε «βγάλει» περίπου 11.000 ευρώ, «ξαφρίζοντας» εκκλησίες στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.


Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 43χρονου, ξεκίνησε όταν μαζί με ένα συνεργό του, προσπάθησαν να κλέψουν τα τάματα από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, στο Αρχοντικό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Δεν τα κατάφεραν και εγκατέλειψαν εκνευρισμένοι το φορτηγό τους στο σημείο. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο φορτηγό, βρήκαν μια σακούλα με κέρματα, από άλλη εκκλησία και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο. Όπως διαπίστωσαν το φορτηγό ανήκει στον 43χρονο και άρχισαν να κάνουν έρευνες για εκείνον.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, ο δράστης είχε ληστέψει τα παγκάρια εκκλησιών στις 27 αλλά και στις 30 Νοεμβρίου. Ακολούθησε, έρευνα στο σπίτι του 43χρονου. Εκεί, όπως διαβάζουμε στο «CretaLive», οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν: Ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm, μια γεμιστήρα, 4 φυσίγγια, 4 γεννήτριες, 5 ξυλοκοπτικά αλυσοπρίονα και μία ηλεκτρογεννήτρια.

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο κλέφτης πήγε μόνος του στην Αστυνομία για να καταγγείλει την κλοπή του φορτηγού του! Οι αστυνομικοί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν είδαν το 43χρονο να μπαίνει μόνος του στην Ασφάλεια χθες το μεσημέρι, για να καταγγείλει... την κλοπή του οχήματός του! Οι αστυνομικοί που γνώριζαν πολύ καλά ποιος είναι και είχαν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία, τον συνέλαβαν.

Αφού ταύτισαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα με αποτυπώματα που είχαν βρεθεί σε ιερό ναό στο Ρέθυμνο, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος ήταν ο δράστης κλοπής 70 ταμάτων, αξίας περίπου 11.000 ευρώ!

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news