facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Μετρό όχι για τους πολίτες αλλά για τις ορέξεις των συνδικαλιστών

Για άλλη μία φορά οι συνδικαλιστές αυτού του τόπου έδειξαν ότι δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο παρά μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον!

Αυτό που έγινε σήμερα ξεπερνάει τα όρια της πιο νοσηρής φαντασίας.
Σε μία τόσο κρίσιμη οικονομική στιγμή για τον τόπο οι συνδικλιαστές στο ΜΕΤΡΟ έδειξαν ότι πάνω από όλα είναι το συμφέρον τους κυρήσσοντας απεργία στο μέσο αυτό όχι με οικονομικά αιτήματα.

Ο λόγος που κήρυξαν 48ωρη απεργία και που θα ταλαιπωρούσαν μέχρι αηδίας τους πολίτες; Επειδή ο πρόεδρος των εργαζομένων Αντώνης Σταματόπουλος και ένας συνάδελφός του την περασμένη Δευτέρα δέχθηκε επίθεση από συνδικαλιστές του ΗΣΑΠ.

Θα ταλαιπωρούσαν λοιπόν χιλιάδες πολίτες επειδή αυτοί τσακώθηκαν μεταξύ τους. Όπως φαίνεται αυτοί οι άνθρωποι ούτε αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα που βιώνει ο τόπος, αλλά ούτε έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει πως ο νοσηρός συνδικαλισμός που επικρατεί για χρόνια στη χώρα είναι μία από τις βασικές αιτίες της σημερινής κατάντιας.

Η απεργία λοιπόν είχε προγραμματιστεί με σκοπό να βρεθεί ο ένοχος της επίθεσης και μετά ανεστάλη!

Οπως δήλωσε νωρίτερα στο Newsit o Aντώνης Σταματόπουλος "παραμένω στο νοσοκομείο μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκα. Οι γιατροί λένε πως έχω διάσειση και δε μου δινουν εξιτηρίο. Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι".

Το περιστατικό του καυγά ξεκίνησε μετά από διαφωνία των δύο πλευρών ως προς την πραγματοποίηση ή μη απεργιακών κινητοποιήσεων.

(διαβάστε τη σχετική είδηση)

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news