facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

«Ο Γ. Παπανδρέου δεν μπορεί να εκπροσωπεί την παράταξη!»

Για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος δήλωσε ότι «η συζήτηση για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είχε ήδη ανοίξει και να είχε κλείσει».

Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και έθεσε ανοιχτά το θέμα ότι στις εκλογές το κόμμα πρέπει να
πολεμήσει με νέα ηγεσία. «Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνουν πριν από τις βουλευτικές» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχολίασε ότι πλέον έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και του κόσμου, αλλά και με τους ξένους.

Γι' αυτό και μόνο, σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να εκπροσωπεί την παράταξη. «Αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη, τότε πρέπει να αποχωρεί» είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς συζητάμε ακόμη αν και πότε θα ανοίξουν οι διαδικασίες. Δεν είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη συζήτηση. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει σοβαρά και συντεταγμένα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν καθυστερήσαμε απλώς, σφυρίζουμε αδιάφορα, κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτε».

Ο υπουργός Ανάπτυξης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι οδήγησε σε αδιέξοδα, σε «φτώχεια, πρωτοφανή ύφεση, εθνική ταπείνωση και διάλυση του κρατικού μηχανισμού».

Όπως είπε, αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο ηγέτης της παράταξης, ωστόσο τόνισε ότι κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. «Ήμασταν ιδεολογικά γυμνοί και πολιτικά απροετοίμαστοι» σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει εκφράσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, υπό προϋποθέσεις, για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news