facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Γ. Μιχελάκης: Ο ένας μετά τον άλλο οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ομολογούν

«Ο ένας μετά τον άλλο, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ομολογούν κυνικά ότι ήταν καταστροφική η πολιτική των κυβερνήσεών τους», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης σχολιάζοντας δηλώσεις των κ.κ. Μ. Χρυσοχοΐδη και Φ. Σαχινίδη.

Ξαφνικά, τόνισε ο κ. Μιχελάκης, αναμασούν όσα έλεγε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εδώ και δυο χρόνια, «όταν οι ίδιοι προσπαθούσαν να τον λοιδορήσουν». «Τώρα», πρόσθεσε, «κάνουν μαύρο απολογισμό. Είναι, όμως, πολύ αργά για δάκρυα για όλους εκείνους που χειροκροτούσαν το μνημόνιο, στήριζαν τις πολιτικές του και συναποφάσιζαν την εγκληματική εξαγγελία δημοψηφίσματος».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ στις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη [Βλέπε άρθρο] , διερωτώμενος χαρακτηριστικά: «Μπορούν οι υπαίτιοι να εξασφαλίσουν πως δεν θα ξαναγίνει τέτοιο κακό; Δεν μετείχαν όλοι στις κρίσιμες αποφάσεις; Έχουν συναίσθηση τι σημαίνει να δηλώνουν συνένοχοι καταστροφής; Αν τα έβλεπαν τόσο καιρό, γιατί σιωπούσαν; Αν δεν τα έβλεπαν, ποιος να τους εμπιστευτεί τώρα; Ζούσαν ή ζουν σε άλλη χώρα;».

«Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχελάκης, κάνει το σκόπιμο λάθος να θεωρεί τις δημόσιες τοποθετήσεις μου για τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ από τον Οκτώβριο του 2009, ως επιβεβαίωση δήθεν των όσων έλεγε το κόμμα του. Ματαιοπονεί», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Οπως είπε, «η κριτική που κάνω στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, στις οποίες και μετείχα, ξεκινά από άλλη αφετηρία, που μάλλον θέλει να αγνοεί ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Το επαναλαμβάνω: οφείλαμε στο ΠΑΣΟΚ να έχουμε αντιληφθεί γρηγορότερα το μέγεθος της καταστροφής που είχε προκαλέσει στην οικονομία και στον τόπο η ανεκδιήγητη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να δράσουμε αμέσως, χωρίς καμιά καθυστέρηση».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ακόμη ότι η κατά καιρούς κριτική που έχει κάνει στη ΝΔ «για την απόλυτη ανευθυνότητα με την οποία συμπεριφέρθηκε ως αντιπολίτευση και μέχρι τον ορισμό του κ. Παπαδήμου ως Πρωθυπουργού, ισχύει απολύτως».

«Η καταστροφική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το διάστημα 2004-2009 βρήκε την ομαλή συνέχειά της στην καταστροφική αντιπολίτευση της περιόδου 2009-2011. Ας μην επιχειρεί λοιπόν να ψαρεύει σε θολά νερά...», κατέληξε.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news