facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ελεύθερος ο Κώστας Παπακωνσταντίνου-ΚΑΛΕΣΜΑ του Α.Ο.Καβάλας για βροντερό παρόν στον αγώνα της ΕΝΩΣΗΣ με τον ΑΡΗ

Ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΒΑΛΑ OIL και πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης, Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ για χρέη προς δημόσιο ύψους 730.000 € περίπου.


Το μεσημέρι, ο Κ. Παπακωνσταντίνου οδηγήθηκε στο αυτόφωτο συνοδευόμενος από τους νομικούς συμβούλους της ΚΑΒΑΛΑ OIL και αφού έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών φέρεται να δήλωσε πως η Πολιτεία άργησε μια μέρα να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να ενημερώσει το ΣΔΟΕ ότι επήλθε ρύθμιση των χρεών με αποτέλεσμα να συλληφθεί αδίκως ο ίδιος.

Σε δηλώσεις κατά την έξοδο του από το δικαστικό μέγαρο ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε: «Η περιπέτεια έληξε αίσια. Οι δικαστικές αρχές κατανόησαν πως υπήρχε πρόβλημα με τις υπηρεσίες, ότι δημιουργήθηκε παρεξήγηση και τίποτα παραπάνω. Ωστόσο, ο τρόπος λειτουργίας των υπηρεσιών επηρεάζει, προβληματίζει και τρομοκρατεί τον επιχειρηματικό κόσμο. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα αναπτυξιακή πορεία και όχι πορεία που οδηγεί στη συρρίκνωση. Η ΚΑΒΑΛΑ OIL και οι εργαζόμενοι της από το 2000 κάνουν περήφανη τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την πατρίδα μας. Παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να αντλούν πετρέλαιο από το θαλάσσιο κόλπο ανοιχτά της Καβάλας ενισχύοντας σημαντικά την εθνική οικονομία.

Το δημόσιο, η εφορία, που πληρώνουμε όλοι μας, δεν έχει χάσιμο από την ΚΑΒΑΛΑ OIL. Η πολιτεία οφείλει να μην είναι ο μοναδικός και μόνιμος ανασταλτικός παράγοντας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας».

ΚΑΛΕΣΜΑ του ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλας στους Καβαλιώτες να δώσουν βροντερό παρόν στον αγώνα της ΈΝΩΣΗΣ με τον ΑΡΗ

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλας παρακολουθώντας τις ιστορίες “καθημερινής τρέλας” που συμβαίνουν στον τόπο μας, εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση της στον Κο Παπακωσταντίνου Κώστα , πρόεδρο της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, για την απερίγραπτη περιπέτεια που βιώνει με ευθύνη των υπηρεσιών του Ελληνικού Δημοσίου. Είναι σίγουρο ότι τέτοιου είδους γεγονότα, όχι μόνο δεν θα επηρεάσουν αρνητικά τους αθλητικούς φορείς της πόλης μας, αλλά αντιθέτως θα συσπειρώσουν όλο τον αθλητικό κόσμο.

Σαν καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά, η διοίκηση προτρέπει, όλους τους Καβαλιώτες να δώσουν βροντερό παρόν στον αγώνα της ΈΝΩΣΗΣ με τον ΑΡΗ το Σάββατο 7 μμ. στο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΓΛΟΥ” ( Κλειστό Καλαμίτσας), ώστε ν’ αποδειχθεί ότι η πόλη στηρίζει κάθε τίμια, καθαρή και σοβαρή προσπάθεια του ευ’ αγωνίζεσθαι.

Με γκάφα του Mr Bean παρομοιάζουν οι φίλαθλοι της ομάδας το περιστατικό με πρωταγωνιστή των Κώστα Παπακωνσταντίνου, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές για χρέη προς το Δημόσιο αλλά στην πορεία ανακαλύφθηκε...ότι η Πολιτεία του χρωστάει 12 εκατομμύρια ευρώ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

Χαρακτηριστικό ενός παρακμασμένου κράτους είναι ότι γελοιοποιεί και τις πιο σημαντικές λειτουργίες του.
Έτσι λοιπόν και η σημερινή προσαγωγή του προέδρου της ΕΚ Καβάλας και διευθύνοντος συμβούλου της Kavala oil μοιάζει περισσότερο με γκάφα του Mr Bean παρά με εκστρατεία για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος παράγοντας ξεχωρίζει για την ακεραιότητα του και την τιμιότητα του στον αθλητικό χώρο. Όταν οι πάντες στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης χρωστάνε παντού, οι αρμόδιοι φορείς επέλεξαν να συλλάβουν με αυτόφωρη διαδικασία τον Κo Παπακωνσταντίνου!
Τι κι αν έχει γίνει πρόσφατα διακανονισμός της οφειλής; Τι και αν οφείλονται στην Kavala oil υπερδεκαπλάσια από το κράτος; Πιθανώς να φταίει ο γεωγραφικός προσδιορισμός στην ομάδα και στην εταιρία που διευθύνει!
Κύριοι μην γελοιοποιείτε έτι περισσότερο την υπηρεσία και το κράτος που εκπροσωπείτε! Ούτε τα πετρέλαια θα κλείσουν, ούτε η Καβάλα θα λυγίσει ούτε ο Καβαλιώτικος αθλητισμός θα χαθεί.
Ελάτε να μας συλλάβετε όλους, είμαστε όλοι ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

kavalanet.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news