facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελία ΝΔ για μαζικές προαγωγές στην ATEbank

Μαζικές προαγωγές στην Αγροτική Τράπεζα καταγγέλλει ο υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως επισημαίνει ο κ. Νικολόπουλος, «εγείρει πολλά ερωτηματικά
η απόφαση της Διοίκησης της ΑΤΕbank, σε αυτήν τη μεταβατική κυβερνητική περίοδο, να προχωρήσει σε ομαδικές προαγωγές στον ανώτερο βαθμό του διευθυντή και υποδιευθυντή, δεσμεύοντας το μηχανισμό διοίκησης της Τράπεζας, για τα επόμενα χρόνια».

Ο βουλευτής τονίζει ότι η διοίκηση της τράπεζας οφείλει να δώσει πολλές απαντήσεις «σχετικά με τους λόγους που την υποχρέωσαν να υλοποιήσει, μία χωρίς προηγούμενο ενέργεια, τόσο ως προς το μεγάλο πλήθος (πάνω από 60 άτομα), όσο και για τα κριτήρια αξιολόγησης-επιλογής πλήρωσης θέσεων στην ανώτερη ιεραρχικά βαθμίδα της Τράπεζας».

«Οι εύλογες υπόνοιες για το αντικανονικό και την καταστρατήγηση του αξιοκρατικού της διαδικασίας λαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, δεδομένου ότι, στους προαχθέντες συγκαταλέγονται και άτομα, που το μορφωτικό τους επίπεδο περιορίζεται σε αυτό της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» προσθέτει.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news