facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Επίσημη αναφορά του Γ. Κουρή στον Β. Μαρινάκη ως υποψήφιου επενδυτή του Alter

Για πρώτη φορά σήμερα ο Γ. Κουρής αναφέρθηκε και επίσημα στο όνομα του εφοπλιστή Β. Μαρινάκη ως υποψήφιου επενδυτή για το Alter. Μάλιστα στην άτυπη ενημέρωση του διαχειριστή, Καταγή με το Διασωματειακό νωρίτερα σήμερα είπε χαρακτηριστικά ότι προτίθεται να βάλει περί τα 5.000.000 ευρώ, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.
Να σημειωθεί όμως ότι τα δεδουλευμένα των εργαζομένων που παραμένουν απλήρωτοι περίπου 10 μήνες αγγίζουν περίπου τα 10.000.000 ευρώ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι εργαζόμενοι δεν φαίνεται να συζητούν καμία πρόταση που δεν περιλαμβάνει την ολική καταβολή των δεδουλευμένων τους. Προς αυτή την κατεύθυνση και σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν περισσότερο κόσμο, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του καναλιού βρίσκονται σε επαφές με γνωστούς καλλιτέχνες, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συναυλία στις εγκαταστάσεις του καναλιού.
Επίσης αξίζει να γίνει αναφορά στις προσφορές των επαγγελματιών της περιοχής του Μπουρναζίου προς τους εργαζόμενους του καναλιού που είναι απλήρωτοι, αλλά και στο ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει μεγάλα διεθνή Μέσα ενημέρωσης για να παρουσιάσουν το πρόβλημα του καναλιού!

enimerosi24.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news