facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Με υποβάθμιση προειδοποιεί τη Γαλλία η Moody's

Προειδοποίηση σχετικά με το ενδεχόμενο υποβάθμισης της αξιολόγησης «ΑΑΑ» που φέρει σήμερα η Γαλλία, εξαιτίας του αυξημένου κόστους δανεισμού και της ισχνής οικονομικής ανάπτυξης που αντιμετωπίζει η χώρα, εξέδωσε σήμερα ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Moody's.


Τα «αυξημένα κόστη δανεισμού, τα οποία θα επιμείνουν για μακρά χρονική περίοδο, μπορούν να μεγεθύνουν τις δημοσιονομικές προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η Γαλλική κυβέρνηση, εν μέσω προοπτικών ισχνής ανάπτυξης και αρνητικών πιστοληπτικών συνεπειών», σημειώνει σε σχετική έκθεση το ανώτερο στέλεχος της Moody's Αλεξάντερ Κόκερμπεκ.

Στη δευτερογενή αγορά ομολόγων, η διαφορά απόδοσης των γαλλικών τίτλων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών κατάγραφε το πρωί της Δευτέρας αύξηση 10 μονάδων βάσης, διαμορφούμενη στις 167 μονάδες βάσης.

Στο Χρηματιστήριο του Παρισιού, ο δείκτης CAC-40 κατέγραφε πτώση 2,2%.

onair24.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news