facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των Bodyline

Ακόμα μία σύλληψη από την Οικονομική αστυνομία. Στο αυτόφωρο γνωστός επιχειρηματίας για οφειλές προς το δημόσιο που φτάνουν τις 650.000 ευρώΜία ακόμα σύλληψη επιφανούς επιχειρηματία για υπέρογκες οφειλές προς το δημόσιο ήρθε να ταράξει τα νερά στο στο χώρο της αισθητικής και του αδυνατίσματος.


Στα χέρια της οικονομικής αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης, ο 72χρονος ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος "Bodyline" που φέρεται να είχε οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 650.000 ευρώ.

Η σύλληψή του έγινε στην περιοχή της Φιλοθέης, μετά από έγγραφο που έστειλε ο εισαγγελέας κ. Νίκος Αντωναράκος στην Οικονομική Αστυνομία. Το έγγραφο απεστάλη κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς της 4ης ΔΟΥ Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές του γνωστού επιχειρηματία σχετίζονται με ΦΠΑ και άλλες φορολογικές εκκρεμότητες.

Να σημειωθεί ότι ο 72χρονος επιχειρηματίας είχε προχωρήσει σε σχετικό διακανονισμό το 2009, όμως στη συνέχεια δεν αποπλήρωσε τις κανονισμένες δόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος επιχειρηματίας είχε επιχειρήσει προ μερικών εβδομάδων να τακτοποιήσει και άλλη σημαντική οικονομική εκκρεμότητα με το ελληνικό δημόσιο.

Η σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία είναι η τέταρτη τις τελευταίες ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ. Είχαν προηγηθεί άλλες τρεις συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ακολουθεί η σύλληψη και άλλων 12 επιχειρηματιών.

cosmo.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news