facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Βερολίνο: κωλυσιεργεί ο Σαμαράς, ακατανόητη η στάση του

Δεν ικανοποιούν το Βερολίνο οι φόρμουλες που έχει επιχειρήσει μέχρι στιγμής να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στο ζήτημα των γραπτών δεσμεύσεων που εξακολουθούν να ζητούν οι Βρυξέλλες.



Η τελευταία εξέλιξη είναι η δημοσιοποίηση του περιεχομένου της επιστολής Σαμαρά προς τον πρόεδρο του ΕΛΚ Β. Μαρτένς, με το οποίο δεσμεύεται για τους στόχους και την τήρηση των όρων της νέας δανειακής σύμβασης, αν και τάσσεται υπέρ της τροποποίησης ορισμένων από αυτούς. Το περιεχόμενο ήταν γνωστό όμως στην καγκελαρία και δεν φαίνεται να την ικανοποιεί, όπως είχε εξάλλου αφήσει να διαφανεί ο υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

Επίσης, πηγές προσκείμενες στην καγκελάριο Μέρκελ, όπως μετέδωσε το Mega, υποστηρίζουν ότι «κωλυσιεργεί ο Σαμαράς» και ισχυρίζονται ότι δεν κατανοούν την στάση του. Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο κ. Σαμαράς πρέπει να δεσμευθεί ρητά για τις εγγυήσεις με την υπογραφή του.

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news