facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Τελεσίγραφο Λοβέρδου σε εταιρείες που ρυπαίνουν το περιβάλλον

Τελεσίγραφο προς βιομηχανίες και εμπορικές αλυσίδες που ρυπαίνουν το περιβάλλον έστειλε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, προειδοποιώντας ότι εάν δεν προχωρήσουν σε καθαρισμό των χώρων τους ώς τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, «οι κυρώσεις θα πέσουν ως πέλεκυς».


«Απευθύνομαι σε ορισμένες βιομηχανίες που ρυπαίνουν το περιβάλλον και δημιουργούν προβλήματα στην υγεία των Ελλήνων και εμπορικές αλυσίδες που στον περιβάλλοντα χώρο τους έχουν πολλά απορρίμματα» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσερχόμενος στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο υπουργός Υγείας έφερε ως παράδειγμα «μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή του Ρέντη», η οποία όπως κατήγγειλε «έχει τόση βρώμα στον περιβάλλοντα χώρο, που τα παιδιά που πηγαίνουν σε γειτονικό λούνα παρκ αν τραυματιστούν θα έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας».

«Προειδοποιώ, εάν έως τη Δευτέρα δεν έχει καθαριστεί, οι υγειονομικές διατάξεις που μου δίνουν τη δυνατότητα να βάλω κυρώσεις, θα πέσουν ως πέλεκυς» διεμήνυσε.

tanea.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news