facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

«Η νέα κυβέρνηση υπονομεύεται από την πρώτη στιγμή της συγκρότησής της»

Για κέντρα και παράκεντρα εντός και εκτός Βουλής έκανε λόγο ο Κακλαμάνης

«Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση όχι μόνο για το σύνολο των μελών της αλλά και ειδικά για τον πρωθυπουργό για το ήθος, την εντιμότητα, την σοβαρότητα και τις καταβολές του»,
τόνισε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, ενώ έκανε λόγο για απαράδεκτους υπαινιγμούς που γίνονται για το πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου.

Ο κ. Κακλαμάνης, αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της υποψηφιότητάς του για το αξίωμα του πρωθυπουργού, αποκαλύπτοντας ότι είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες αλλά και συναντήσεις τόσο με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου όσο και με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, από τους οποίους ζήτησε και πήρε γραπτά προτάσεις τους για τα όσα είχαν συμφωνηθεί να εφαρμοστούν.

Ο κ. Κακλαμάνης μίλησε για «πραγματική ειλικρίνεια» του κ. Σαμαρά ως προς το πρόσωπό του ευχαριστώντας τον θερμά για την τιμή αυτή ενώ συμπλήρωσε: «Παρά τα όσα λένε οι βουλευτές του κόμματος του, ο κ. Σαμαράς πίστευε και πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να στηριχθεί. Πιστεύω όμως ότι η νέα κυβέρνηση υπονομεύεται από την πρώτη ώρα της συγκρότησης της».

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση «στα οικονομικά συμφέροντα» που όπως είπε, δεν ήθελαν τους δύο αρχηγούς και έκανε λόγο «για κέντρα και παράκεντρα εντός και εκτός Βουλής».

«Και ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς επαναπαύτηκαν ότι αναδείχθηκαν ηγέτες των παρατάξεων τους από εκατομμύρια Έλληνες που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές ψηφοφορίες. Όμως είναι γνωστά τα οικονομικά συμφέροντα που δεν τους ήθελαν», σημείωσε.

Ακόμα, ο κ. Κακλαμάνης έκανε λόγο για «ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης» και για «σφουγγοκωλάριους» που έγραφαν όπως είπε ψευδώς, ότι «50 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και 50 από τη ΝΔ έβαζαν τάχα βέτο για την επιλογή του προέδρου της Βουλής».

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ευτελισμός για τους βουλευτές που να τους φέρουν ονομαστικά ότι θεωρούν κηπουρό τον Πρόεδρο της Βουλής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο μάλιστα αυτό και απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ανέφερε:
«Κύριε πρωθυπουργέ σας εξέθεταν εν πλήρη αγνοία σας όταν επί τέσσερις μέρες αναφέρονταν σε εσάς ενώ ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε ο κ. Σαμαράς όπως γνωρίζετε, είχαν επικοινωνήσει μαζί σας» ενώ συμπλήρωσε: «Διότι το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ ελέγχονται από τα δανεικά και αγύριστα των τραπεζών».

newsbeast.gr/

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news