facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΕΕ: Παρελήφθη και εξετάζεται η επιστολή Σαμαρά

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ολιβιέ Μπαγί, επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο, έχει λάβει την επιστολή του προέδρου της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά, σχετικά με τις έγγραφες δεσμεύσεις που ζητά η Ευρωζώνη, ως προϋπόθεση για την καταβολή της 6ης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα.


Ο ίδιος εκπρόσωπος ανέφερε ότι η Επιτροπή εξετάζει αυτή την επιστολή και τόνισε πως, στην παρούσα φάση, δεν έχει κάποιο σχόλιο επί του περιεχομένου της, καθώς η επιστολή θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης την επόμενη εβδομάδα στο Eurogroup.

O O. Mπαγί υπενθύμισε ότι το Eurogroup είχε ζητήσει επιστολές από τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην Ελλάδα.

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής τόνισε ότι αυτό που προέχει τώρα είναι να διεξαχθεί συζήτηση μεταξύ των χωρών του ευρώ, οι οποίες και θα αποφανθούν για την εκταμίευση της 6ης δόσης.

ant1online.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news