facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ντροπολογίες...

Ρημαδιό τα έκαναν Παπακωνσταντίνου και Σηφουνάκης στη Βουλή και ενώ οι παραιτήσεις τους ήταν στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με τροπολογίες ή καλύτερα ντροπολογίες που πέρασαν στο νομοσχέδιο «Νέος τρόπος έκδοσης αδειών δόμησης, ελέγχου κατασκευών και λοιπές διατάξεις» μεταξύ άλλων αποφάσισαν και διέταξαν με τη σύμφωνη γνώμη βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ:

- σε δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις μπορεί το 20% να είναι οικοδομήσιμο για την κατασκευή συνοδών εγκαταστάσεων σε τουριστικές υποδομές (π.χ. γκολφ, πισίνες, γήπεδα τένις κ.ά.).
- μπορούν να νομιμοποιηθούν αυθαίρετες κατασκευές σε παραδοσιακούς οικισμούς ή τμήματα πόλης, εφόσον η κατασκευή τους έχει ολοκληρωθεί πριν τη δημοσίευση της πράξης χαρακτηρισμού του οικισμού ή τμήματος της πόλης ως παραδοσιακού
- Για την αποκατάσταση των εκτάσεων της λατομικής περιοχής στη θέση «Μαύρα Βουνά» Αράξου έως ότου υποβληθεί προς έγκριση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου θα εφαρμόζονται οι πιο πρόσφατοι εγκεκριμένοι περιβαλλοντικοί όροι οι οποίοι έχουν εκδοθεί για τα εν λόγω λατομεία.
Να σημειωθεί ότι τα λατομεία είναι ιδιοκτησίας Lafarge και «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΑΕ» - συμφερόντων Μπόμπολα.
Να σημειωθεί επίσης ότι έντονα αντέδρασαν...
ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Κώστας Καρτάλης, ο οποίος, μάλιστα, καταψήφισε όλες τις τροπολογίες καθώς και το άρθρο 42 του νόμου.

topontiki.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news