facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Θα πληρώνουν τις ιατρικές επισκέψεις οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου

Θα παίρνουν δελτίο παροχής υπηρεσιών που θα υποβάλουν στο Ταμείο τους

Ακόμη πιο βαθιά βάζουν το χέρι στην τσέπη οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου, αφού στο εξής θα πληρώνουν μόνοι τους τις επισκέψεις στους γιατρούς.


Οι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται πληρώνοντας στο γιατρό το σύνολο της επίσκεψης. Από τον γιατρό θα παίρνουν δελτίο παροχής υπηρεσιών το οποίο θα υποβάλουν στο Ταμείο τους.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) αποφάσισε την αναστολή - επίσχεση των συμβατικών υποχρεώσεων όλων των συμβεβλημένων γιατρών, έναντι του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ), εξαιτίας των μεγάλων οφειλών προς τους γιατρούς. Ο Οργανισμός οφείλει στους συμβεβλημένους γιατρούς 350 εκατομμύρια ευρώ ενώ σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις στην εξόφληση των οφειλόμενων.

Οι εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ) καλούν τους γιατρούς να προβούν στην υπογραφή δήλωσης επίσχεσης ιατρικών συμβάσεων με τον ΟΠΑΔ από την 1η Δεκεμβρίου 2011. Θα την αποστείλουν στον ΙΣΑ, τον οποίο θα εξουσιοδοτήσουν για την κατάθεση της στην αρμόδια ΥΠΑΔ.

Ζητούν, επίσης, από τους γιατρούς να προβούν στην ανάρτηση σχετικής ανακοίνωσης για την επίσχεση από την 1η Δεκεμβρίου έξω από τα ιατρεία τους, ώστε να ενημερώνουν σαφώς και εγκαίρως τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ.

tovima.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news