facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Κόβεται το ρεύμα για τέσσερις ώρες σε όλη τη χώρα

Στάση εργασίας και στο ΕΚΑΒ.

Σε πανελλαδική τετράωρη στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, προχωράνε οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα στους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ και άνδρες των ΜΑΤ στο κτίριο της Μεσογείων.


Σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως και τη λήξη της βάρδια προχωράνε και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ καθώς όπως καταγγέλλουν ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο πρώην πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ ο οποίος πήγε στο κτίριο της ΔΕΗ για να καταθέσει ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζομένους στη ΔΕΗ και τελικά προσήχθη από τους άνδρες των ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στο τμήμα πληροφορικής της ΔΕΗ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία σε ένδειξη διαμαρτυρίας σήμερα και αύριο.

Το παρών έδωσε νωρίτερα και Αλέκος Αλαβάνος ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Δίνεται μια μάχη που θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει με νίκη».

Στις 15 έφτασαν οι συλλήψεις της αστυνομίας, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος.

newsbeast.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news