facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΣΥ: Οι πολίτες βρίσκονται πλέον σε απόγνωση

«Οι δαπάνες αυξάνουν και τα έσοδα δεν έρχονται»

«Τα στοιχεία του δεκαμήνου του 2011 δείχνουν ότι οι δαπάνες του δημοσίου συνεχίζουν να αυξάνουν, παρά τις περικοπές, υπερβαίνοντας το στόχο κατά 2,5%», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Δημήτρης Ζαφειριάδης.


Όπως εξήγησε «ο λόγος είναι οι προνομιακές πρόωρες συνταξιοδοτήσεις για υπαλλήλους 52 και 55 ετών, που επιβαρύνουν τις δαπάνες του ασφαλιστικού συστήματος.

Επίσης, παρά τους θηριώδεις φόρους και τη δυσανάλογη επιβάρυνση του ιδιωτικού τομέα και ιδίως των έντιμων φορολογουμένων, τα έσοδα υπολείπονται. Δεν έρχονται και δεν θα έρθουν γιατί οι πολίτες βρίσκονται πλέον σε απόγνωση.

Μοναδικές διέξοδοι πλέον, είναι η άμεση υλοποίηση επιθετικών πολιτικών μεταρρυθμίσεων και μείωσης του κράτους, προκειμένου να επιτευχθούν πρωτογενή πλεονάσματα που θα έχουν θετική επίπτωση στην προσέλκυση επενδύσεων και τη μείωση της ανεργίας».

newsbeast.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news