facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Παπανδρέου: Η χώρα στάθηκε όρθια - Επιμένει στο δημοψήφισμα

Η χώρα στάθηκε όρθια χάρη στις δύσκολες αποφάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης, τόνισε από το Βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ο οποίος χαρακτήρισε τη νέα κυβέρνηση, «κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης». Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπεραμύνθηκε της απόφασής του να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.


Ο κ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στη νέα κυβέρνηση, υποστήριξε ότι σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και θα κριθεί εάν θα αξιοποιηθεί η θετική όπως τη χαρακτήρισε , Συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου.

Όσον αφορά το δημοψήφισμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι θορύβησε πολλά κατεστημένα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ακύρωνε καμία απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου εάν το δημοψήφισμα είχε πραγματοποιηθεί θα ακύρωνε ή θα επικύρωνε με τον πιο δημοκρατικό τρόπο τη Συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου .

Ο κ. Παπανδρέου έκανε έναν απολογισμό του έργου της κυβέρνησής του, επισημαίνοντας πως αν οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν είχαν γίνει σήμερα δεν θα ήμασταν όρθιοι. «Εδωσα όλο μου το είναι και με την κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης ανοίγει ένα νέα κεφαλαιο» σημείωσε.

Ο κ. Παπανδρέου απέρριψε και την κριτική κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης, τα οποία υποστηρίζουν πως η νέα κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση. «Ας είχαν το θάρρος να στηρίξουν τη διενέργειας δημοψηφίσματος» σημείωσε χαρακτηριστικά.


newpost.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news