facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Φ.Πιπιλή ξεφτιλίζει Σ.Χατζηγάκη κρατάει αποστάσεις από Π.Καμμένο

Σφοδρότατη επίθεση στον Σωτήρη Χατζηγάκη εξαπέλυσε η βουλευτής Α' Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή, τονίζοντας ότι με τις δηλώσεις του περί ακροδεξιών σταγονιδίων στη ΝΔ, «προσέβαλλε το σύνολο των βουλευτών και των ψηφοφόρων του κόμματος».

«Ο κ. Χατζηγάκης θα έπρεπε να είχε διαγραφεί από την ίδια την κοινωνία από τότε που χάρισε σκανδαλωδώς στους αγρότες 500 εκατομμύρια ευρώ για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις» είπε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό


»Έχει μπει στο στόχαστρο της κριτικής μου γιατί αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες κατέστρεψαν τον τόπο και κατασπατάλησαν λεφτά. Τόλμησε να αναφερθεί, ως πολιτικό μορμολίκιο, σε υποτιθέμενα σταγονίδια εις βάρος ενός ιστορικού κόμματος, της ΝΔ».

Τόνισε επίσης ότι υπάρχει «σωρεία καρεκλοκένταυρων επαγγελματιών υπουργών στα δύο μεγάλα κόμματα που έπρεπε να διαγραφούν από την κοινωνία».

Αναφερόμενη στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κ.Μητσοτάκη και του Φ.Κρανιδιώτη, η κ.Πιπιλή είπε: «Άντε να διαλυθεί στα τέσσερα η Β' Αθηνών, να τελειώνουμε με αυτούς που τη θεωρούν ιδιοκτησία τους».

»Ο κ.Κρανιδιώτης λειτουργεί ως Παναγιωτακόπουλος του ΠΑΣΟΚ. Τσακώνονται τα πριγκιπόπουλα με τους Παναγιωτακόπουλους» είπε.

Σχολιάζοντας την διαγραφή του Πάνου Καμμένου από την ΚΟ της ΝΔ η κ.Πιπιλή είπε: «Εγώ διαφωνώ κάθετα με τον κ.Καμμένο όχι για αυτό που έκανε μόνο, αλλά γενικά. Ενώ λέει ενδιαφέροντα πράγματα, νομίζω ότι κάπου ξεφεύγει. Όμως ο κ.Καμμένος δεν προσέβαλλε το κόμμα της ΝΔ και εν πάσει περιπτώσει πλήρωσε αυτό που όφειλε να πληρώσει ως προς τη συμπεριφορά του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

defencenet.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news