facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ξανά στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κάτσελη

Ούτε ένα μήνα δεν έμεινε εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδας η πρώην υπουργός. Η καταψήφιση του άρθρου 37 του πολυνομοσχεδίου έφερε τη διαγραφή της, η ψήφος εμπιστοσύνης, την επιστροφή της.

Μπορεί η Λούκα Κάτσελη να ήταν από τους βουλευτές που εγκάλεσαν τον πρωθυπουργό (τον κατηγόρησε πως τίναξε τα πάντα στον αέρα), μπορεί να ζήτησε εκλογές το συντομότερο δυνατό, αλλά το βράδυ της Παρασκευής έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου.


Και το έκανε γιατί όπως είπε μετά το τέλος της ψηφοφορίας «ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε και στα δύο θέματα τα οποία έθεσα στην ομιλία μου. Πρώτον μεταβαίνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη δημιουργία νέου κυβερνητικού σχήματος έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκταμίευσης της 6ης δόσης και υπογραφής της δανειακής σύμβασης, και δεύτερον να δρομολογηθούν -μετά το πέρας αυτού του διαστήματος- εκλογές, τις οποίες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έθεσε για το τέλος Φεβρουαρίου».

Και αφού αυτή τη φορά, η πρώην υπουργός Οικονομίας και Εργασίας στήριξε την κυβέρνηση, ήρθε και η ανταπόδοση. Λεπτά μετά το ναι της κας Κάτσελη, ο πρωθυπουργός έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ενημερώνοντάς τον πως Λούκα Κατσέλη επανεντάσσεται στην Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος.

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news