facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: «Τελείωσε πολιτικά ο Γιώργος Παπανδρέου»

Την εκτίμηση ότι "τελείωσε πολιτικά ο Γιώργος Παπανδρέου" έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή και στο υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ "αυτό που συνέβη χθες φανερώνει πως όχι μόνον έχει χάσει την κοινοβουλευτική του ομάδα ο κ. Παπανδρέου,
αλλά και το ίδιο το υπουργικό του συμβούλιο του "τραβά το αυτί". Tόσο η "τρόικα", (Ραγκούσης, Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου), όσο και ο κ. Λαμπρινίδης, του το δήλωσαν πως δεν μπορεί να πηγαίνει έτσι χωρίς θέμα και χωρίς ημερομηνία, ένα κάποιο δημοψήφισμα στα τυφλά. Ο κ. Παπανδρέου από προχθές μπήκε μόνος του στο "κλουβί της τρέλας".

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο της ΕΤ3, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να βρει καθόλου καλό κλίμα στις Κάννες γιατί "ο κ. Σαρκοζί έχει οργιστεί μαζί του".

Υποστήριξε επίσης ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας κινδυνεύει εξ αιτίας του να χάσει τα 3 Α στην οικονομία, να χάσει τις γαλλικές τράπεζες και να χάσει και την προεδρία. "Πάει στις Κάννες για όσο το δυνατόν λιγότερους μώλωπες", είπε για τον έλληνα πρωθυπουργό ο κ. Καρατζαφέρης.

Μιλώντας αργότερα στο ραδιόφωνο του Αντένα ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε το δημοψήφισμα και χαρακτήρισε την επιλογή του πρωθυπουργού "άστοχη και άκαιρη και άκομψη", γιατί, όπως είπε, δεν ρώτησε ούτε το υπουργικό Συμβούλιο.

Επίσης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο, "προσπαθεί απεγνωσμένα να πιαστεί και να κρατηθεί από κάπου, μήπως και γυρίσει το κλίμα. Κάνει κάτι που συμφέρει τον ίδιο, και όχι την Ελλάδα και την πατρίδα".

Υποστήριξε ότι ο κ. Παπανδρέου πήγε σήμερα στις Κάνες "μήπως και φέρει πίσω κάποιο "γλυκό", κάποιο "δώρο" για να αποσπάσει την ψήφο εμπιστοσύνης", ενώ εκτίμησε ότι δεν θα περάσει το δημοψήφισμα από τη Βουλή.

Είπε ακόμη ότι το θέμα με το δημοψήφισμα δεν μπορεί να προχωρήσει, ενώ υποστήριξε ότι η Ελλάδα τώρα δεν έχει κυβέρνηση.

"Ακόμη και ο κ. Βενιζέλος την "κάνει με ελαφρά πηδηματάκια"... Όλη η εικόνα είναι σαφής. Αλλιώς μπήκε στο νοσοκομείο, και αλλιώς βγήκε. Δεν υπάρχει άνθρωπος στο ΠΑΣΟΚ που να ακούει, να σέβεται, να εκτιμά, να υπακούει, να δέχεται και να οραματίζεται με τον κ. Παπανδρέου", υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Τέλος κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες "να καλέσει τον Πρωθυπουργό και να του πει: "Δεν μπορείς να κυβερνήσεις". Να προχωρήσει σε μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας".

onair24.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news