facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Τα καθεστώτα που δεν παραιτούνται, ανατρέπονται κ.πρωθυπουργέ...

Mία ακόμα γυναίκα βουλευτής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πρώην υπουργός της νυν κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ η Κατερίνα Μπατζελή αποσύρει την υποστήριξη προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο) και ζητεί τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, αλλά χωρίς να διευκρινίζει τι σκοπεύει να πράξει σε δύο ημέρες κατά την διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης.


«Θα πιέσω όσο μπορώ για οικουμενική κυβέρνηση», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ενώ για το δημοψήφισμα τόνισε ότι εάν είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα καθώς το δημοψήφισμα «έχει αποδέκτες εντός και εκτός Ευρώπης και εντός και εκτός Ελλάδας».

Στη διευκρίνιση ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί προέβη σήμερα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, η οποία χθες απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό με την οποία ζητεί τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με άλλον επικεφαλής.

Άρα οδεύει και αυτή προς ανεξαρτητοποίηση. Το θέμα είναι αν θα υπάρξουν και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα αποσύρουν την στήριξη για να απωλεστεί και τυπικά η δεδηλωμένη. Αυτή την στιγμή υπάρχουν σε θεωρητικό επίπεδο 151 + την Έλσα Παπαδημητρίου. Χρειάζονται κατ'ελάχιστον δύο μέλη της Κ.Ο. ακόμα που δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.

Σε διαφορετική περίπτωση που η κυβέρνηση λάβει εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης η χώρα μπαίνει σε περιδίνηση με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, όπως είδαμε και στην περίπτωση των γεγονότων της 28ης Οκτωβρίου.

Και όταν λέμε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, η ιστορική εμπειρία δείχνει ότι τα καθεστώτα ανατρέπονται, δεν φεύγουν με δημοκρατικό τρόπο. Και αυτή η κυβέρνηση έχει εξελιχθεί σε καθεστώς...

defencenet.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news