facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Παπουτσής: Κάποιοι θέλουν την Ελλάδα της καταστροφής

Με σαφή υπονοούμενα για τους συναδέλφους του αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Χρήστος Παπουτσής κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου υποστήριξε ότι το δημοψήφισμα που ανήγγειλε ο Πρωθυπουργός είναι μία κίνηση με την οποία“θα επιταχυνθούν οι πολιτικές διαδικασίες”.


“Οι επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου ήταν επιλογές του προσκηνίου, το παρασκήνιο ιστορικά επιδιώκει πάντα να ορίσει το μέλλον της χώρας, είναι όμως άλλων που νομίζουν ότι θα το επιτύχουν”, τόνισε ο υπουργός.


“Λαϊκή νομιμοποίηση δίνεται από το λαό και δίνεται μέσα από εκλογές. Αν αμφισβητηθεί η δεδηλωμένη της κυβέρνησης τότε πάμε για εκλογές. Ιδού η Ρόδος, ιδού και η ευκαιρία. Την Παρασκευή θα το δούμε, όσοι διαφωνούν να το εκδηλώσουν φανερά”, υποστήριξε ο κ.Παπουστής σημειώνοντας πως η ψήφος εμπιστοσύνης θα δείξει την πραγματικότητα.

Με σαφή υπονοούμενα για τους συναδέλφους του που επέλεξαν να αποστασιοποιηθούν συνέχισε ο ίδιος. “Η χώρα έφτασε στο χείλος του γκρεμού και προσπαθούμε να σώσουμε την κοινωνία από εκείνους που θέλουν την Ελλάδα της καταστροφής, την Ελλάδα της δραχμής. Από εκείνους που επιθυμούν να ασκήσουν οικονομική και πολίτικη επιρροή”, είπε.



Τέλος, ο υφυπουργός Μανώλης Όθωνας υποστήριξε: “Το σύστημα θα παίξει τα ρέστα του τώρα ανοίγει ένα ένα τα χαρτιά του”. Επίσης, υποστήριξε ότι το “ΠΑΣΟΚ ματώνει τη χώρα αλλά σώζει τη χώρα”.

Στο ενδεχόμενο εκλογών ο κ.Όθωνας εξήγησε πως και να έρθει στην κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα αλλάξει κάτι. “Και η νέα δημοκρατία να έρθει, να κάνει τι;”, σχολίασε ο ίδιος.

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news