facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ: "¨Κόβονται¨ όλοι οι βουλευτές που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο"

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!


Μετά από ένα χρόνο διαβούλευσης για το νέο Νόμο που υποτίθεται ότι θα έβαζε τις προϋποθέσεις για έναν υγιή Επαρχιακό Τύπο και πολλές υποσχέσεις για την οριστική κατάργηση του Ν.3548, η κυβέρνηση ανακάλυψε τον τρόπο να βγάλει απ' τη μέση τις εβδομαδιαίες επαρχιακές εφημερίδες, ολοκληρώνοντας το έργο που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη κυβέρνηση για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ λίγων, εκλεκτών και ισχυρών του τύπου.

Η ψήφιση του «Μεσοπρόθεσμου» αποδείχθηκε ο «δούρειος ίππος» τον οποίο χρησιμοποίησε η σημερινή κυβέρνηση για να επιφέρει ένα καίριο πλήγμα στις εβδομαδιαίες εφημερίδες, αφού με το πρόσχημα της περικοπής δαπανών πετσόκοψε τις ατέλειες ΟΤΕ και ΕΛΤΑ που ίσχυαν ανέκαθεν.

Ήταν δε τόσο μεγάλη η πρεμούρα της κυβέρνησης να μπήξει βαθιά το μαχαίρι στην καρδιά του Επαρχιακού Τύπου, που δε δίστασε να περάσει την εφαρμογή του αρ. 48 του Μεσοπρόθεσμου, μέσα από το Ν. 3548, για τον οποίο υπόσχονταν εδώ και μήνες την πλήρη κατάργηση του!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ) αποφάσισε να καλέσει όλα τα μέλη σε μια δυναμική αντίδραση, για να φτάσει το μήνυμα μας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις σύμφωνα με όσα μέχρι σήμερα έχουν συζητηθεί στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το νέο Νόμο, όλοι οι συνάδελφοι αρνούμαστε να δημοσιεύσουμε την παραμικρή είδηση που αφορά τις δραστηριότητες των τοπικών βουλευτών ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οι οποίοι ψήφισαν το άρθρο 48 του Νόμου: "Επείγοντα μέτρα εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015" .

Η Διοίκηση της ΕΙΕΤ συνεχίζει τις προσπάθειες να ανοίξει τις ερμητικά κλειστές πόρτες των αρμοδίων της Κυβέρνησης για να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα που προκύπτουν.

filodimos.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news