facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ξανά... έπιασαν τον Μάκη Ψωμιάδη - Είχε κόψει το μουστάκι για να μην τον αναγνωρίζουν

Μέχρι τα Σκόπια έφτασε ο καταζητούμενος για την υπόθεση των στημένων Μάκης Ψωμιάδης, που από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκεται ξανά στα χέρια της αστυνομίας.

Συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από καφετέρια και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κόψει το μουστάκι για να μην αναγνωρίζεται και φορούσε ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν και τζιν παντελόνι.


Κρατείται και θα κινηθούν μέσω Ιντερπόλ οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Η σύλληψη του είχε χαρακτηριστεί «θέμα τιμής» για τους δικαστές. Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος μετά την πρώτη σύλληψη του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και κόντρα μεταξύ των δικαστών.

Ο Μάκης Ψωμιάδης εκμεταλλεύθηκε τη διχογνωμία εισαγγελέα και ανακριτή και αφού δεν προφυλακίστηκε, εξαφανίστηκε. Και –άγνωστο πως- κατάφερε ακόμη και να φύγει από τη χώρα.

Και έφτασε μέχρι τα Σκόπια, εκεί όπου το μεσημέρι της Τετάρτης, περίπου στις 14:00, ο καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου, συνελλήφθη.

Τις χειροπέδες του πέρασαν οι Σκοπιανοί αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες της ελληνικής Αστυνομίας και της ΕΥΠ. Μάλιστα, ήταν Έλληνες οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν και ειδοποίησαν τις σκοπιανές αρχές.

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news