facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Αύριο η ανοικτή επιστολή Καρατζαφέρη

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, εξέφρασε τη βαθιά του ικανοποίηση, ενώ επίσης αναφέρθηκε στην ανοιχτή επιστολή που απευθύνει στον ελληνικό λαό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης:
«Για μένα βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα εάν δεν τον είχαμε τέτοιες ώρες έπρεπε να τον επινοήσουμε. Έχει πάρα πολύ καλή γνώση, άποψη αλλά και συνεργασία με την Ευρώπη, κάτι που χρειαζόμαστε εξαιρετικά πολύ αυτήν την περίοδο».

Σχετικά με την επιστολή που πρέπει να αποστείλει στη τρόικα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επισήμανε: «Αύριο στο κομματικό όργανο, την εφημερίδα Α1, θα υπάρχει ανοιχτή επιστολή στο ελληνικό κοινό που θα περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται, προκειμένου να μην υπάρξει άλλοθι για μη εκχώρηση της 6ης δόσης».

Σε ερώτηση αν θα δεσμευτεί με την επιστολή του ότι θα τηρήσει το πρόγραμμα που ζητούν οι Ευρωπαίοι ή αν θα τηρήσει αποστάσεις όσον αφορά τη αποτελεσματικότητά του, ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η Ευρώπη είναι σαν το τζάκι πολύ κοντά καίγεσαι, πολύ μακριά κρυώνεις».



Αναφερόμενος στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, τόνισε ότι αυτή πρέπει να συνοδεύεται από την ολοκλήρωση του έργου της κυβέρνησης Παπαδήμου.



real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news