facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

"Τρέχτε να σωθείτε"

Με τον δραματικό αυτό τίτλο το Spiegel δικαιολογεί τις μαζικές αναλήψεις από τράπεζες της Ελλάδας, Ισπανίας και Ιταλίας, αφού εκτιμά πως για τη διάσωση του ευρώ ''έγιναν πολύ λίγα, πολύ αργά''.

Το Spiegel κάνει τίτλο το σύνθημα που ακούγεται στην Ευρώπη "Run for your lives", που εξηγεί γιατί τράπεζες και ασφαλιστικοί οργανισμοί ξεπουλάνε-ξεφορτώνονται σαν ''παλαβοί'', όπως γράφει,
ομόλογα από χώρες της νοτίου Ευρώπης.Το ίδιο σύνθημα ταιριάζει και στις ''νευρικές'', κατά το Spiegel, αναλήψεις κεφαλαίων από τις τράπεζες, ιδίως της Ελλάδας, Ισπανίας και Ιταλίας.

Κατά το δημοσίευμα η συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου δεν είναι αρκετή και η πίεση στην Ιταλία είναι η απόδειξη.

Το Spiegel χαρακτηρίζει ως '' την πιο γελοία εβδομάδα που έζησε η ευρωζώνη, από τότε που ξεκίνησε η κρίση'' τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, που δρομολογήθηκαν από την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Ελλάδα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ θα μείνει στο ευρώ, όμως δεν θα σταθεί στα πόδια της αφού δεν θα τη βοηθήσουν ουσιαστικά οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.

Η Ιταλία χαρακτηρίζεται ως ''δεύτερη Ελλάδα'' και η τελική λύση για τη διάσωση του ευρώ, είναι, σύμφωνα με το Spiegel, στα χέρια των Γερμανών.

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news