facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Στάσεις εργασίας το Σαββατοκύριακο σε Μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ

Ταλαιπωρία θα υποστούν το Σαββατοκύριακο οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς, καθως οι ηλεκτροδηγοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του τραμ θα προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας κατά τις βραδυνές ώρες.


Συγκεκριμένα, Ηλεκτρικός και Μετρό θα ακινητοποιηθούν το Σάββατο από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας και την Κυριακή από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 π.μ. Το τραμ δεν θα λειτουργήσει από τις 24:00 του Σαββάτου έως τη λήξη, καθώς και την Κυριακή από την έναρξη έως τις 06:00.

Όπως καταγγέλλουν οι ηλεκτροδηγοί, τον περασμένο Ιούλιο η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ κατήγγειλε τις υφιστάμενες συλλογικές συμβάσεις και προσκάλεσε τα Σωματεία για διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν δύο επίσημες συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των δύο πλευρών, δεν υπήρξε πρόταση από πλευράς εταιρείας.

Όπως επισημαίνουν παράλληλα, έχει δοθεί εντολή στις οικονομικές υπηρεσίες να προετοιμάσουν τη μισθοδοσία βάσει του 4024/2011 (ενιαίο μισθολόγιο κτλ.), γεγονός που σημαίνει ότι εγκαταλείπεται ο ν. 3920/2011 περί αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης των Αστικών Συγκοινωνιών.

Το συμπέρασμα, υπογραμμίζουν τα σωματεία, «είναι πως παίζεται ένα παιχνίδι εις βάρος του συνόλου των εργαζόμενων σε Φορείς οι οποίοι έχουν αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μέσω της προσφοράς συγκοινωνιακού έργου στους πολίτες, μια και αντιμετωπίζονται με το γνωστό οριζόντιο τρόπο επί δικαίων και αδίκων».

tanea.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news