facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ανεβάζει τους τόνους η Νέα Δημοκρατία για την εφεδρεία

Την κάθετη αντίθεση της με το μέτρο της εφεδρείας εξέφρασε απόψε η ΝΔ λίγες ώρες πριν την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου...
του πρώτου νομοσχεδίου που θα κλιθεί να αποφασίσει η κυβέρνηση Παπαδήμου.


Η ΝΔ με δήλωση του Γ.Μιχελάκη εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Παπανδρέου μιλώντας για χιλιάδες παράμονες προσλήψεις τα τελευταία δύο χρόνια που οδήγησαν ουσιαστικά στο μέτρο της εφεδρείας.

Εκείνο που δεν ξεκαθαρίζει η ΝΔ είναι εάν θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει την εφεδρεία ή θα καταθέσει νέες δικές της προτάσεις.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν επιθυμεί να ταυτιστεί ούτε με την κυβέρνηση Παπανδρέου συνέχεια της οποίας είναι η κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά ούτε εντελώς με την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη

«Η κυβέρνηση Παπανδρέου, παραβιάζοντας τους νόμους που η ίδια ψήφισε, προχώρησε τόσο το 2010, όσο και το 2011, σε χιλιάδες παράνομες προσλήψεις, που συνέβαλαν στον εκτροχιασμό του Προϋπολογισμού.

Για να καλύψει τη διόγκωση του σπάταλου δημόσιου τομέα, μεθόδευσε σχέδιο μαζικών απολύσεων, με το μανδύα της δήθεν εργασιακής εφεδρείας.

Σήμερα, ως αποτέλεσμα των παράνομων εκείνων προσλήψεων, που εξακολουθούν να προστατεύονται μέσα από άδικες μεθοδεύσεις, χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία και την απόγνωση. Ενώ, την ίδια στιγμή, κρίσιμες υπηρεσίες του Δημοσίου παραλύουν και παραδίδονται στο απόλυτο χάος.

Είναι η πιο ανήθικη, άδικη και ουσιαστικά παράνομη μεθόδευση των δύο τελευταίων χρόνων. Μεθόδευση για την οποία είναι υπόλογοι όλοι οι συναρμόδιοι Υπουργοί».

tro-ma-ktiko.blogspot.com
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news