facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Π.Μπεγλίτης ψευδόμενος: Την Παρασκευή υπέγραψαν για φρεγάτες!

Πανηγυρικά ψευδόμενος συλλαμβάνεται - για άλλη μια φορά - ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, σε ότι αφορά περί συκοφαντίας του από τις … γαλλικές μυστικές υπηρεσίες επειδή δεν υπέγραψε για τις φρεγάτες:
Με εντολή του ιδίου, ανασυγκροτήθηκε από την ΓΔΑΕΕ η επιτροπή διαπραγματεύσεων για την Ναυπήγηση Φρεγατών Πολλαπλών Αποστολών (FREMM), την ημέρα που έφευγε από υπουργός και η απόφαση αυτή δημοσιεύθηκε χθες στην Διαύγεια!
Πότε, δηλαδή, υπεγράφη η απόφαση; Την τελευταία ημέρα του Π.Μπεγλίτη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στις 11/11/2011!

Δηλαδή ήξερε ότι το απόγευμα δεν θα είναι υπουργός και εν τούτοις δέσμευσε τον επόμενο με την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Διαπραγματεύσεων! Και την Δευτέρα το πρωί στον ΣΚΑΪ, έκανε τον … αντιστασιακό από τηλεοράσεως, ότι «Η φημολογία για τα περί πραξικοπήματος που υπήρχε στον γαλλικό Τύπο, στήθηκε από τα γαλλικά κυπατζίδικα γραφεία, επειδή δεν είχε αγοράσει τις φρεγάτες και υπήρχε κίνδυνος να … τσαλακωθεί το προφίλ του Ν.Σαρκοζί»!

Ενώ είχε δώσει εντολή στον Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Δ.Γεωργιόπουλο να υπογράψει για την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Διαπραγματεύσεων!

Τώρα, πως είναι δυνατόν τον "υπονομεύουν" οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες και αυτός να δίνει εντολή ανασυγκρότησης της επιτροπής διαπραγματεύσεων, αυτό θα πρέπει να μας το διευκρινήσει.

Πάντως χθες Δευτέρα, βγήκε και κατήγγειλε του «Γάλλους κυπατζήδες» ότι είχαν διοχετεύσει τις φήμες στον γαλλικό Τύπου για να τον … υπονομεύσουν!

Αν κρίνουμε από την εξέλιξη των πραγμάτων, δηλαδή από την εντολή που δόθηκε την τελευταία ημέρα της θητείας του στο υπουργείο, για το μόνο που μπορεί να κατηγορηθεί είναι ότι … προκατέλαβε το νέο υπουργό! Όχι μόνο δεν έκανε «αντίσταση», αλλά προέβη και σε θεσμικό ατόπημα.

Ιδού η χθεσινή δημοσίευση στην Διάγεια:


defencenet.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news