facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Γεωργιάδης: Προτεραιότητα ο τομέας της κρουαζιέρας

Βελτίωση του νόμου για το καμποτάζ εξήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης

Ο τομέας της κρουαζιέρας θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα το επόμενο τρίμηνο για την κυβέρνηση, δήλωσε το μεσημέρι ο νέος υφυπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συμμετείχε σε προγραμματισμένη σύσκεψη για θέματα κρουαζιέρας στον ΟΛΠ.


Σε σύντομο χαιρετισμό και σε δηλώσεις του εξήγγειλε τροποποιήσεις στο νόμο για το καμποτάζ και άμεση λύση στο θέμα της πειρατείας για τα ποντοπόρα πλοία.

«O προηγούμενος νόμος άρει το καμποτάζ, αλλά με μερικό τρόπο. Ο νόμος αυτός είχε μια φιλοδοξία που ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί, καθώς είναι προφανές ότι έχουν γίνει μόνο τρεις σχετικές συμβάσεις. Άρα θα εξετάσουμε μία πιο ευέλικτη πολιτική. Είχα ήδη μία πρώτη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη και έχουμε συμφωνήσει στα βήματα, ώστε να είμαστε πολύ γρήγοροι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση αν έχει ενημερωθεί για τα αιτήματα των Ελλήνων ναυτικών, είπε:

«Έχω δώσει ήδη εντολή στο γραφείο μου και πρόκειται να τους καλέσω αν είναι δυνατόν και αύριο. Και δεν θέλω να γίνει η παραμικρή παρεξήγηση στο ότι τα αιτήματα των Ελλήνων ναυτικών για μας είναι ιερά».

Στη μία το μεσημέρι ο υφυπουργός μίλησε στο ένστολο και πολιτικό προσωπικό των υπηρεσιών ναυτιλίας του ΥΠΑΑΝ, που είχε συγκεντρωθεί από όλα τα κτίρια, ζητώντας σκέψεις και ιδέες για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών.

Ταυτόχρονα είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των πολιτικών υπαλλήλων τους οποίους διαβεβαίωσε ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news