facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ο Λοβέρδος “πέταξε το γάντι” για τη διαδοχή

Όταν το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Ανδρέας Λοβέρδος περνούσε το κατώφλι του γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου, πολλοί ήλπιζαν ότι οι δυο άλλοτε «συμμαχητές» κατά του Γιώργου Παπανδρέου, θα κατάφερναν να ξαναπιάσουν το νήμα που ένωνε τις πολιτικές διαδρομές τους. Αντί να διαγράφουν πλέον διαφορετικές τροχιές.


Ότι θα συμφωνούσαν, αν όχι στο ποιος από τους δυο θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία, χωρίς να βρει τον άλλο απέναντί του, ή έστω σε ένα κοινό πλαίσιο αρχών, αναφορικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

Τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Τα δυο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι διατηρούν τις αυτόνομες διαδρομές τους. Και θα συγκρουστούν για την ηγεσία, όταν και… όσες φορές χρειαστεί.

Για του λόγου το αληθές, αρκεί κανείς να διαβάσει τη συνέντευξη που έχει παραχωρήσει ο Υπουργός Υγείας στη Real News. Μια συνέντευξη η οποία είχε δοθεί πριν ο Ανδρέας Λοβέρδος συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο το μεσημέρι της Παρασκευής. Επομένως, προσήλθε σε εκείνη τη συνάντηση έχοντας λάβει τις αποφάσεις του. Και χωρίς εμφανή διάθεση να τις αλλάξει.

«Αναζητείται ο πολιτικός μας λόγος. Και παράλληλα με τις υπουργικές μου υποχρεώσεις, διαμορφώνω το πολιτικό πρόγραμμα των μειζόνων προτεραιοτήτων που έχει ανάγκη η χώρα. Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω στον σχετικό διάλογο, όταν αυτός ανοίξει», είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Ανδρέα Λοβέρδου.

Μια δημόσια παρέμβαση, που συνεπάγεται την επίσης δημόσια κατάθεση… διαθεσιμότητας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ο δεύτερος, μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, περιμένει.

statesmen.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news