facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς: Εκλογές και να παραιτηθεί ο Παπανδρέου

“Εκλογές τώρα για επιστροφή στην ομαλότητα” δήλωσε με κατηγορηματικότητα ο πρόεδρος της ΝΔ και εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Παπανδρέου.

“Ο κ. Παπανδρέου ευτέλισε το Κοινοβούλιο, ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης για να παραιτηθεί αλλά δεν παραιτήθηκε, ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης για να αλλαξει την κυβέρνηση που φαίνεται ότι θα είναι η ίδια.
Δεν ζήτησε κυβέρνηση σύντομης διάρκειας, αλλά κυβέρνηση συνεργασίας που, εκτός απο το νέο δάνειο, θα διαχειριστεί το όνομα των Σκοπίων, τη διαχείριση του πλούτου της χώρας, το πρόβλημα των τραπεζών. Είναι δυνατόν όλα αυτά να γίνουν χωρίς την ψήφο του ελληνικού λαού;” ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε ότι “ο κ. Παπανδρέου δεν ψάχνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Προσπαθεί να δεσμεύσει τους πάντες στις προσωπικές του επιλογές. Καμία κυβέρνηση δεν θα πετύχει χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού”. Έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση -κυρίως στο εξωτερικό- λέγοντας: “Την απόφαση για το κούρεμα την δεχόμαστε, όπως δεχόμαστε και τη δημοσιονομική σύγκλιση και τις διαρθρωτικές αλλαγές” και πρόσθεσε ότι την ίδια πολιτική που εφαρμόζεται τώρα, δεν θα την ψηφίσει.

“Κάποιοι θέλουν να δεσμεύσουν τη χώρα και να την δέσουν χειροπόδαρα” είπε ο κ. Σαμαράς και συνέχισε “μας ζητούν μαζί με του κούρεμα να ψηφίσουμε νέα μέτρα που κανείς δεν ξέρει, δηλαδή ζητούν λευκή επιταγή. Εμείς λευκή επιταγή δεν δίνουμε

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news