facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Διχάζει τη ΝΔ ο Κρανιδιώτης"

Κλιμακώνεται η διαμάχη μεταξύ μετριοπαθών και εκπροσώπων της λαϊκής Δεξιάς εντός της ΝΔ, που άρχισε να φαίνεται εντονότερα στη διαρκεια των διαβουλεύσεων για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας και έλαβε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τη διαφορετική αντιμετώπιση που είχαν ο Π.Καμμένος και ο Σ.Χατζηγάκης.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Παρασκευής, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Φαήλου Κρανιδιώτη, κάνοντας λόγο για όψιμο Νεοδημοκράτη, που προκαλεί διχασμό, αντί σύνθεση στο κόμμα.

«Είναι όψιμος Νεοδημοκρατης. Γνωρίζω τους αγώνες του για τον Οτσαλάν και τον Αραφάτ, όχι όμως και για τη ΝΔ. Γιαυτό δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές στη ΝΔ» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, έκανε λόγο για πρόσωπα, χωρίς θεσμική ιδιότητα, που δεν βοηθούν την προσπάθεια της ΝΔ, καθώς προκαλούν διχασμό, αντί σύνθεσης στο κόμμα.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως δεν συμφωνεί με τις απόψεις περί «ακροδεξιών σταγονιδίων» που διατύπωσε ο Σωτ.Χατζηγάκης, ωστόσο τόνισε πως είναι υπέρ του διαλόγου και της προσπάθειας σύνθεσης των απόψεων.

tanea.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news