facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Προειδοποίηση Σαμαρά για διαγραφές στη ΝΔ

Αυστηρό μήνυμα προκειμένου να σταματήσουν οι εσωκομματικές κόντρες.

Μήνυμα προς όλα τα εσωκομματικά στρατόπεδα απέστειλε με δήλωση του σήμερα ο Α. Σαμαράς, προειδοποιώντας μάλιστα με διαγραφή όποιον ανακινήσει δημόσια ζητήματα ιδεολογικά ή στρατηγικών κατευθύνσεων.


«Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη, αλλά -σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα», τόνισε ο κ. Σαμαράς σε ερώτηση δημοσιογράφου, έξω από τα γραφεία της ΝΔ, επισημαίνοντας μάλιστα πως να μην θελήσει κανένας να τον δοκιμάσει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε λάβει, το Σαββατοκύριακο, σχετικές εισηγήσεις στελεχών να βάλει φρένο στην εσωστρέφεια καθώς τις τελευταίες ημέρες η αντιπαράθεση μεταξύ εκπροσώπων της λαϊκής δεξιάς και των μετριοπαθών είχε αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις.

newsbeast.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news