facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ικανοποίηση ΔΝΤ για την επιστολή Σαμαρά

Καλωσόρισε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει τους στόχους και τις πολιτικές του πακέτου στήριξης των 110 δισ. ευρώ, από την ΕΕ και το ΔΝΤ. Παράλληλα, καλωσόρισε τη δέσμευσή της ΝΔ πως ό,τι αλλαγές προτείνει θα είναι σύμφωνες με τα πλαίσια του προγράμματος.


Παράλληλα, ικανοποιημένος για την επιστολή του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά προς τους επικεφαλής της ΕΕ, του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η οριστική αξιολόγηση της επιστολής θα γίνει την Τρίτη στο Eurogroup, εκτιμώντας ότι θα είναι θετική.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε ότι έως το τέλος Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων και έως το τέλος του χρόνου θα συζητηθεί το νέο οικονομικό πρόγραμμα.

Μετά την ενέργεια Σαμαρά θα στείλουν επιστολές και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη με τις επιστολές, οι οποίες – όπως όλα δείχνουν – φαίνεται να ξεμπλοκάρουν την 6η δόση, εμφανίζεται και ο Αντώνης Σαμαράς.

skai.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news