facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Με ισχυρά χαρτιά στις Βρυξέλλες ο Παπαδήμος

Το τσουνάμι πρόσθετων φόρων ύψους 5,3 δισ. ευρώ, αλλά και το μαχαίρι στις δαπάνες επίσης κατά 5 δισεκατομμύρια, που περιλαμβάνει ο νέος προϋπολογισμός λιτότητας του 2012 θα είναι ένα από τα ισχυρά χαρτιά που θα έχει στα χέρια του ο πρωθυπουργός, ο οποίος ξεκινά, από τη Δευτέρα, μαραθώνιο συναντήσεων στην Ευρώπη.


Στόχος του κ. Παπαδήμου είναι να πείσει τους εταίρους μας ότι η Ελλάδα θα τηρήσει απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, θα προχωρήσει τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις αποκρατικοποιήσεις, ώστε να εκταμιευθεί εγκαίρως η 6η δόση αλλά και να προχωρήσει η υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου για την εκταμίευση του νέου δανείου των 130 δισ. ευρώ.

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

pathfinder.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news