facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ευθύνες στην ΕΕ επιρρίπτει το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα

Για όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα μετά την κυβέρνηση Σημίτη

Την ευθύνη σε όλη την ΕΕ που «έκλεισε τα μάτια σε όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα μετά από την κυβέρνηση Σημίτη» επέρριψε ο Αξελ Σέφερ, αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.


Μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψης που οργάνωσε η ελληνική Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Σέφερ παρατήρησε πως ο γερμανικός τύπος για λόγους δημαγωγίας «έπαιζε για καιρό - επηρεάζοντας τα κόμματα- την ίδια μελωδία που επικεντρώνονταν στη λέξη χρεοκοπία», ενώ υπογράμμισε στους Έλληνες συνομιλητές του ότι «δεν είστε ξένοι εδώ στη Γερμανία, ανήκουμε όλοι στην ίδια χώρα την Ευρώπη».

Αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδας, ο κ.Σέφερ παρέπεμψε στην παρέμβαση Σαμαρά το ‘93 για να εκφράσει την ανησυχία του για τη στάση του αρχηγού της ΝΔ, ο οποίος είναι «συντηρητικός και λαϊκιστής».

Ο κ. Σέφερ χαρακτήρισε ακόμη «γενναία» την πρόταση Παπανδρέου για δημοψήφισμα – «γιατί κάνουν δημοψήφισμα οι Δανοί και όχι οι Έλληνες;», είπε -και υπεραμύνθηκε της Ομάδας Δράσης καθώς προωθεί την «αλληλεγγύη και τη συνεργασία».

Ο κ.Σέφερ τέλος υπογράμμισε πως «οι φόροι πρέπει να πληρώνονται, είναι θέμα πατριωτισμού» σημείωσε και επέκρινε τον εθνικισμό – «περισσότερος εθνικισμός σημαίνει λιγότερη Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά.

newsbeast.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news