facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Στη φυλακή ο Δ. Καπράνος

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του Ταμείου Συντάξεων των εργαζομένων στον Τύπο (ΤΣΠΕΑΘ) Δημήτρης Καπράνος που κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα. Βρέθηκαν σε λογαριασμό του σε τράπεζα της Ελβετίας 1,8 εκατ. ευρώ.


Ο Δημήτρης Καπράνος φέρεται ότι αγόρασε με τα λεφτά του Ταμείου δομημένο ομόλογο ύψους 136 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο του 2006 και από αυτή την αγοραπωλησία αποκόμισε περιουσιακό όφελος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ κλήθηκε και απολογήθηκε χθες ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή Γ. Λέκκα και μετά το πέρας της απολογίας του αισθάνθηκε έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό», όπου και κρατείται φρουρούμενος.

Τα κακουργήματα που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Καπράνος είναι της απιστίας, της απάτης, της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το 1,8 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε σε τραπεζικό του λογαριασμό συμπίπτει χρονικά με τις ημερομηνίες αγοράς του επίμαχου ομολόγου. Ο ίδιος πάντως αρνείται τις κατηγορίες.

newsbomb.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news