facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Νέο «λαβράκι» για την Οικονομική Αστυνομία

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η Οικονομική Αστυνομία.

Ύστερα από την αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο νεαρούς πρατηριούχους στη Δυτική Αττική, για λαθρεμπορία υγρών καυσίμων, έκδοση εικονικών τιμολογίων και δελτίων αποστολής, καθώς και για τη μη απόδοση ΦΠΑ.


Από τον έλεγχο των στοιχείων του τρέχοντος έτους εντοπίσθηκαν εικονικά τιμολόγια αγοραπωλησίας καυσίμων συνολικού ποσού 1.190.134 ευρώ. Στο τρέχον έτος φέρεται να διέθεσαν συνολικά στην κατανάλωση 1.490.000 περίπου λίτρα καυσίμων πέραν του κανονικού, οι δασμοί, φόροι κ.λπ. που έχασε το Δημόσιο υπολογίζονται συνολικά σε παραπάνω από 1.260.000 ευρώ και ο ΦΠΑ που δεν αποδόθηκε ξεπερνά τις 460.000 ευρώ.

Στη δικογραφία εμπλέκεται και μία 62χρονη γυναίκα Το πρατήριο του ενός, εκτός από εικονικές πωλήσεις καυσίμων στο άλλο, βρέθηκε ότι πούλησε αμόλυβδη βενζίνη συνολικής καθαρής αξίας 408.735 ευρώ στο άλλο, χωρίς να διαθέτει τέτοιου είδους άδεια εμπορίας.

Αφορμή για την έναρξη της αστυνομικής φορολογικής έρευνας ήταν ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία για λαθρεμπορία καυσίμων στο ένα από τα δύο πρατήρια. Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

zougla.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news