facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Με παρέμβαση των ΜΑΤ έληξε η κατάληψη στο Κέντρο Έκδοσης Λογαριασμών στη λεωφόρο Μεσογείων, ενώ σημειώθηκαν.

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί τουλάχιστον 4 διμοιρίες των ΜΑΤ προσπάθησαν να "σπάσουν" την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.


Οι συνδικαλιστές με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ κ. Φωτόπουλο προσπάθησαν να μην επιτρέψουν την είσοδο της αστυνομίας στο κτίριο με αποτέλεσμα οι άνδρες των ΜΑΤ να προχωρήσουν στη σύλληψη του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και άλλων συνδικαλιστών.

Οι συνδικαλιστές σχημάτισαν αλυσίδα μπροστά στην είσοδο του κτιρίου προκειμένου να μην μπορέσουν να τους διασπάσουν οι αστυνομικές αρχές που έχουν παραταχθεί στο σημείο.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και καλούμε όλους τους πολίτες να έρθουν εδώ και να μας στηρίξουν λένε οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ.

Στη λεωφόρο Μεσογείων έφτασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ενδεικτικό είναι πως ο πρόεδρος των εργαζομένων στο κέντρο Πληροφορικής της ΔΕΗ τόνισε πριν από λίγο ότι κανείς δεν θα μπει στο κτίριο και δεν θα εργαστεί, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψη συναδέλφων τους, με αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα το on line σύστημα της Επιχείρησης να μην έχει επανέλθει σε κανονική λειτουργία.

Το κτίριο είναι μεν ανοιχτό αλλά οι εργαζόμενοι σε αυτό προχωρούν σε 48ωρη απεργία με την κάλυψη της ΓΕΝΟΠ.

Η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ για πέμπτη ημέρα έχει επιπτώσεις στο σύνολο των συναλλαγών της επιχείρησης με τους καταναλωτές καθώς έχει κοπεί η ηλεκτροδότηση στη Διεύθυνση Πληροφορικής.

Στο μεταξύ η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για την παρέμβαση στο κτίριο της ΔΕΗ στη Μεσογείων όπου σημειώνει:

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

* Την 21.11.2011 κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου, από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Αρθούρο Ζερβό, σχετικά με τη διακοπή της
λειτουργίας, από την 20.11.2011, της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ, στο Χολαργό.

* Στο πλαίσιο της μηνυτήριας αναφοράς, και ύστερα από σχετική εισαγγελική παραγγελία, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, για τη διαπίστωση διάπραξης αδικημάτων που αφορούν τη διακοπή της ομαλής διεξαγωγής υπηρεσίας.

* Μέχρι σήμερα (23.11.2011) δεν καταγγέλθηκε ούτε από το Διευθυντή η διατάραξη της λειτουργίας της Υπηρεσίας, ούτε από κάποιο εργαζόμενο η παρεμπόδιση της εισόδου του στο χώρο εργασίας.

* Σήμερα και μέχρι τη 10η ώρα, που προσήλθε ο Διευθυντής, η πόρτα του κτιρίου ήταν κλειστή, λόγω του ότι ουδείς μέχρι τότε προσήλθε για να την ανοίξει. Ούτε ο Διευθυντής της Υπηρεσίας, ούτε άλλος υπάλληλος κατήγγειλε, στην αστυνομική δύναμη που βρίσκεται εκεί, ότι παρεμποδίστηκε η είσοδός του στο χώρο εργασίας, προκειμένου να εφαρμοσθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

* Επίσης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, διερευνώνται οι ακριβείς αιτίες διακοπής του ρεύματος στο κτίριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής

Επισημαίνεται ότι, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μη παρακώλυση των συγκοινωνιών στη Λεωφόρο Μεσογείων.

protothema.gr

Οι δηλώσεις του Ν. Φωτόπουλου κατά τη σύλληψη του σήμερα το πρωί


Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news