facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πάγωσε τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο ο Γιαννίτσης

Άφησε αιχμές και κατά του προκατόχου του, του κ. Καστανίδη για το πολιτικό χρήμα.

Πάγωσε για τα καλά το θέμα του εκλογικού νόμου ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης, ο οποίος σε συνομιλία που είχε με τουις δημοσιογράφους, δήλωσε πως χρειάζεται συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων για αλλαγή του εκλογικού νόμου και προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν είλναι στις προθέσεις του.


Όπως τόνισε ο κ. Γιαννίτσης αν προκύψει ένα τέτοιο θέμα θα είναι θέμα της κυβέρνησης να αποφασίσει τα περαιτέρω, σημειώνοντας πως το σχετικό σχέδιο νόμου από την προηγούμενη κυβέρνηση μόλις πριν από μία ημέρα το έλαβε.

Όσον αφορά στο λεγόμενο πολιτικό χρήμα ο κ. Γιαννίτσης άφησε αιχμές για τον προηγούμενο υπουργό τον κ. Καστανίδη, αφού όπως είπε δεν έχει παραλάβει τίποτα απολύτως.

Σχετικά με τις εκλογές, ο κ. Γιαννίτσης δήλωσε πως θα γίνουν μόλις ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης και δήλωσε βέβαιος πως η έκτη δόση θα καταβληθεί.

newsit.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news