facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα μέχρι τα Χριστούγεννα

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι δυνάμεις της αστυνομίας στην Αττική, εξαιτίας πληροφοριών που υπάρχουν για επικείμενη τρομοκρατική ενέργεια σε πολιτικό ή οικονομικό στόχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή, στις Αρχές ασφαλείας έχουν περιέλθει πληροφορίες ότι ενδέχεται να υπάρξει τρομοκρατικό χτύπημα τις επόμενες ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει ή βομβιστική ενέργεια ή επίθεση σε παράγοντα της πολιτικής ή σε άτομο που έχει σχέση με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα για τη φύλαξη κυβερνητικών κτιρίων, ξένων πρεσβειών, αλλά και πολιτικών ή οικονομικών παραγόντων.

Οι Αρχές Ασφαλείας εκτιμούν ότι λόγω της κατάστασης της χώρας και κυρίως της οικονομικής κρίσης, ως τα Χριστούγεννα ενδέχεται να γίνει τρομοκρατική επίθεση στους παραπάνω στόχους.

24h.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news