facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΙΚΑ: Κανονικά η καταβολή των συντάξεων Δεκεμβρίου

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η καταβολή των συντάξεων, διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΙΚΑ, διαψεύδοντας παράλληλα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αδυναμία του ιδρύματος να καταβάλει συντάξεις και επιδόματα εορτών.


«Μπροστά στα πολυάριθμα δημοσιεύματα και στις πληροφορίες που δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας στους συνταξιούχους, η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, νιώθει το χρέος να διαβεβαιώσει ότι η καταβολή των συντάξεων θα πραγματοποιηθεί κανονικά» αναφέρει η ανακοίνωση του ΙΚΑ.

Την ίδια διαβεβαίωση έδωσε με δηλώσεις του και ο διοικητής του Ταμείου Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.), Γεράσιμος Βουδούρης.

Τα προβλήματα ρευστότητας στα Ταμεία δημιουργούνται εξαιτίας της μείωσης των εισφορών, λόγω της ύφεσης και της αύξησης της ανεργίας. Για τον λόγο αυτό μόνο για τα 2011, έχουν εγκριθεί επιχορηγήσεις προς τα Ταμεία από τον κρατικό προϋπολογισμό, ύψους 1,5 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι διοικήσεις των Ταμείων, σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα, με αξιοποίηση των τίτλων του Δημοσίου που κατέχουν και εσωτερικό δανεισμό.

tanea.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news