facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Το Σάββατο η δίκη των μελών του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για τα σπασμένα στην Καλλιθέα

Το Σάββατο θα γίνει η δίκη στην Ευελπίδων για τα γεγονότα στην Καλλιθέα.
Κάποιοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ  δείχνουν τους “Δεν Πληρώνω” αλλά ο εκπρόσωπος του κινήματος, Βασίλης Παπαδόπουλος κάνει λόγο για ξεκάθαρη προβοκάτσια.

Τα έσπασαν και “δεν πλήρωσαν” ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Μυστήριο πλανάται γύρω από το επεισόδιο στη ΔΕΗ Καλλιθέας αφού υπάρχουν δύο διαφορετικά σενάρια.

Όλα ξεκίνησαν στη μία και δέκα το μεσημέρι. Τα αίματα “άναψαν τα αίματα” μεταξύ των υπαλλήλων της ΔΕΗ και περίπου 20 πολιτών, μελών του κινήματος “δεν πληρώνω”που είχαν πάει στο χώρο και καλούσαν τους πολίτες να μην πληρώσουν το χαράτσι.

Η εκδοχή των υπαλλήλων της ΔΕΗ

Τα μέλη του κινήματος μπήκαν στο κτίριο της ΔΕΗ φωνάζοντας και προκαλώντας πανικό. Έβγαλαν τις γυναίκες υπαλλήλους από τα ταμεία βρίζοντας και φωνάζοντας. Στη συνέχεια πήγαν στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται υπηρεσίες της ΔΕΗ με τον ίδιο “τσαμπουκά”

Μάλιστα, πήραν έναν υπάλληλο και τον στρίμωξαν σε ένα από τα γραφεία. Φεύγοντας, χτύπησαν έναν ακόμα από τους υπαλλήλους. 


Οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία με αποτέλεσμα η ένταση να μεγαλώσει. Ακολούθησαν 9 προσαγωγές και μερικά λεπτά αργότερα η ένταση έληξε.


Η εκδοχή του κινήματος “Δεν Πληρώνω”

Ο εκπρόσωπος του κινήματος ήταν παρών στο περιστατικό και μιλάει στο NewsIt για όσα έγιναν. Σύμφωνα με τον ίδιο τα μέλη του κινήματος πήγαν να κάνουν μια ειρηνική διαμαρτυρία.  Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που βρίσκονται στο χώρο για να υποστηρίξουν τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. 

Ζήτησαν λοιπόν από τους υπαλλήλους ευγενικά να μπουν μέσα κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν και έκλεισαν τα ταμεία χωρίς καμία αντίδραση. Ο προϊστάμενος του καταστήματος τους επέτρεψε να ανέβουν στον πρώτο όροφο και να μοιράσουν έντυπο υλικό κατά του χαρατσιού. Μαζί τους ήταν μάλιστα και εκπρόσωποι δημοτικής παράταξης. Στη συνέχεια αποχώρησαν ειρηνικά χωρίς να συμβεί το παραμικρό, όπως τονίζει στο NewsIt ο κ.Παπαδόπουλος. 


Μετά κατευθύνθηκαν στην πλατεία Δαβάκη όπου πήγε η αστυνομία και σύμφωνα με τον ίδιο δέχθηκαν άγρια επιθεση από τα ΜΑΤ. Καταγγέλλει μάλιστα ότι χτύπησαν 2 μέλη που είναι στο νοσοκομείο. Στο ερώτημα ποιος έκανε όλο αυτό το σκηνικό υποστηρίζει πως πρόκειται ξεκάθαρα για προβοκάτσια. “Δεν είναι δύσκολο κάποιοι να γίνουν τσιράκια. Όλο αυτό είναι ενορχηστρωμένο να σταματήσει ο αγώνας που έχει καταφέρει να ανατρέψει ήδη τα πράγματα”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του κινήματος.


Ακούστε τη δήλωσή του στο NewsIt:




Οι προσαχθέντες κρατούνται στο ΑΤ Καλλιθέας και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι αστυνομικοί καλούν τους υπαλλήλους να τους αναγνωρίσουν αλλά εκείνοι αρνούνται. Περίεργο είναι επίσης και το γεγονός ότι κανένας από τους υπεύθυνους της ΔΕΗ Καλλιθέας δεν βγαίνει α κάνει επίσημες δηλώσεις.

Οι τρεις συνολικά τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό όπου πήγε και ο πρόεδρος των συνδικαλιστών της, Νίκος Φωτόπουλος μαζί με κλιμάκιο της ΓΕΝΟΠ για να τους δει. 



Τα ταμεία της ΔΕΗ έχουν κλείσει όμως ένα περιπολικό παραμένει στο χώροΤα ταμεία της ΔΕΗ έχουν κλείσει όμως ένα περιπολικό παραμένει στο χώρο


Τι ώρες λειτουργεί η ΔΕΗ είπαμε; Τι ώρες λειτουργεί η ΔΕΗ είπαμε;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ - ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 



newsit.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news