facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ματαιώνεται η αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Ματαιώνεται η σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων που μετέχουν στη Βουλή (δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ), που επρόκειτο να συγκληθεί στις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.


Αιτία η απόφαση του Κομμουνιστικού Κόμματος και του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να μην εκπροσωπηθούν στη συνάντηση διά των αρχηγών των κοινοβουλευτικών τους ομάδων, δηλαδή της κυρίας Αλέκας Παπαρήγα και του κ. Αλέξη Τσίπρα.

Οπως εξήγησε στο protothema.gr στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κανένα λόγο να παραστεί στην αυριανή σύσκεψη η οποία προγραμματιζόταν να διεξαχθεί στις οκτώ το βράδυ της Δευτέρας. Κατά το σκεπτικό του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης θα καλούνταν να νομιμοποιήσουν τις αποφάσεις στις οποίες θα είχαν προηγουμένως καταλήξει οι κύριοι Παπανδρέου και Σαμαράς.

Η ματαίωση των συναντήσεων δεν επηρεάζει επί της ουσίας την ιστορική απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ορίσουν από κοινού το νέο πρωθυπουργό και να σχηματίσουν άμεσα νέα κυβέρνηση συνεργασίας.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news