facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αδωνις: «Αν θέλουν να κάνουν χορηγία 700.000 ευρώ ας το κάνουν»

Σφοδρή επίθεση κατά του Μιχάλη Χρυσοχοίδη αλλά και κατά του Χρήστου Παπουτσή εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την απόφαση τους να μετακομίσουν οι υπηρεσίες που ασχολούνται με τη ναυτιλία στο παλιό κτίριο της Γρηγορίου Λαμπράκη.


«Την απόφαση την πληροφορήθηκα από τον ίδιο τον κ. Χρυσοχοϊδη ο οποίος μου τηλεφώνησε ενώ βρισκόμουν στο Λονδίνο. Ήταν ένα φάουλ το οποίο δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Είναι δύσκολο να εξηγήσεις στον κόσμο ότι είναι δεν είναι δυνατόν να δουλέψει ένα υπουργείο και να μην ξέρει ο εργαζόμενος που θα δουλεύει την επόμενη ημέρα. Δεν είναι απλό ζήτημα. Διογκώνει την εργασιακή ανασφάλεια. Και αντί να ασχολούμαστε με τα φλέγοντα θέματα ασχολούμαστε με θέμα που θα έπρεπε να είχε λυθεί σε πέντε λεπτά»

Συνεχίζοντας δήλωσε: «Εμένα όπου και να με βάλουν να δουλέψω, θα δουλέψω. Δεν είναι θέμα του γραφείου μου. Αυτή η απόφαση δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Και είναι κρίμα να βγαίνουν δύο υπουργοί και να ανακοινώνουν μία απόφαση η οποία δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Το κτήριο της Γρ .Λαμπράκη έχει τρομακτικές αδυναμίες. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν ξεπερνούν τις 60.000 ευρώ. Αρα πρέπει να γίνει διαγωνισμός και θα χρειαστεί ένα τετράμηνο. Αρα δεν θα γίνει.»

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Έλληνας φορολογούμενος ξόδεψε πάνω από 600 χιλ. ευρώ για τη μετακόμιση από τη Γρ. Λαμπράκη στην Ακτή Βασιλειάδη. Και ερχόμαστε μετά από 4-5 χρόνια και λένε να πάμε πίσω. Από την τσέπη τους θα το πληρώσουν οι υπουργοί; Αν κάνουν χορηγία οι Χρυσοχοΐδης-Παπουτσής 700 χιλ. ευρώ ας το κάνουν»

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news